Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столиця готується до проведення Кубку мера Києва – 2019

08 травня 2019 року, 18:17

Столиця готується до проведення міжнародного турніру з міні-футболу «Кубок мера Києва – 2019». Останні приготування обговорили під час наради під головуванням першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника.

«Міні-футбол, на мою думку, наразі один із наймасовіших видів спорту. Місто вже має досвід проведення масових заходів. Минулого року влітку ми приймали чемпіонат Європи з міні-футболу, у якому взяли участь 20 найкращих збірних Європи. Саме тоді і вболівальники, і учасники мали можливість оцінити якість проведення заходу», – зазначив Микола Поворозник та нагадав, що за результатами турніру «Гідропарк-Арену» визнано одним із кращих у Європі стаціонарних стадіонів для масового міні-футболу.

За його словами, проведення Кубку мера Києва – 2019 заплановано на День Києва.

«У турнірі візьмуть участь команди Англії, Швейцарії, Ірландії, Молдови, Румунії та України. Він може стати для нас усіх тренуванням перед проведенням Чемпіонату світу з міні-футболу серед чоловіків та жінок у Києві у 2021 році. Адже вже 30 червня виконавчий комітет WMF проведе фінальне голосування та оголосить місто-господар чемпіонату», – зауважив Микола Поворозник.

Він окремо додав, що спортивні заходи, у першу чергу, це промоція міста.

«Після вдало проведених спортивних івентів часто спостерігається збільшення туристів із тих країн, представники яких брали у них участь. Тож окрім результатів фінального голосування щодо Чемпіонату світу, ми очікуємо на нових гостей із усього світу», – підсумував Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]