Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці за порушення карантинних обмежень закрили три заклади та оштрафували готель

02 квітня 2021 року, 17:15

Спільні групи у складі працівників ГУ Держпродспоживслужби в місті Києві спільно з КП «Муніципальна охорона» та представниками поліції здійснили перевірку та контроль за дотриманням карантинних заходів. За результатами перевірки припинено роботу трьох закладів. Мова йде про спортивний клуб «Fizika», ресторан «BAO» та ресторан «Хлібний». Також було виявлено та зачинено три літніх майданчики на вулиці Хрещатик, які працювали з порушенням карантинних заходів.

На підставі виявлених порушень на посадових осіб закладів складено протоколи за ст. 44-3 КУпАП. Санкція статті передбачає штраф для громадян від 17 до 34 тисяч гривень, а на заклад чекає штраф від 34 до 170 тисяч.

Крім того, проведено перевірку готелю 11 Mirrors, у якому виявили порушення у дотриманні карантинних заходів. За результатами перевірки складено адміністративний протокол за порушення карантинних обмежень та накладено штраф. Готель зможе працювати після виправлення недоліків і з дотриманням протиепідемічних заходів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]