Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці завершується дорожньо-будівельний сезон 2017 року – «Київавтодор»

17 листопада 2017 року, 18:06

У столиці завершується дорожньо-будівельний сезон 2017 року. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Наразі погода ще дозволяє дорожникам виконувати певні роботи: за умови сухої та відносно теплої погоди фахівці влаштовують асфальт, а коли дощить – виконують підготовчі роботи.

Так, упродовж останніх днів автодорівці ремонтували проблемні ділянки за низкою адрес, зокрема: на вулицях Льва Толстого, Панківській, Алма-Атинській, Вифлеємській, Сім’ї Кульженків, бульварі Дружби Народів, проспекті Перемоги, Лівобережній розв’язці Південного мостового переходу через річку Дніпро, транспортній розв’язці на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Покотила тощо.

Діапазон робіт – широкий: від влаштування дощової каналізації на вулицях Алма-Атинській та Вифлеємській до ремонту тротуарів на б-рі Дружби Народів, просп. Перемоги, вул. Льва Толстого та вул. Панківській.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]