Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У суботу мешканці житлового масиву Троєщина зможуть пройти консультативні огляди у фахівців із київських клінік – Департамент охорони здоров’я

31 жовтня 2019 року, 14:00

2 листопада на базі консультативно-діагностичного центру Деснянського району на вул. Закревського, 81/1 відбудеться оздоровчо-діагностична акція «День здоров’я» організована Департаментом охорони здоров’я для мешканців житлового масиву Троєщина.

Із 9:00 до 15:00 деснянців прийматимуть лікарі неврологи, кардіологи, кардіохірурги, нейрохірурги, офтальмологи, травматологи, ендокринологи з Олександрівської лікарні, Київської міської клінічної лікарні № 1, Київської міської клінічної лікарні № 6, Київського міського клінічного ендокринологічного центру.

Рішення про організацію «Дня здоров’я» було прийнято Департаментом охорони здоров’я з огляду на те, що цей житловий масив найвіддаленіший від клінік та спеціалізованих медичних закладів.

«Тож, вважаємо, що його мешканцям буде зручно у суботу відвідати лікарів, які фактично приїхали до них самі», – зазначила директорка Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург та запропонувала всім охочим скористатися цією можливістю.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]