Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Святошинському районі триває демонтаж незаконно встановлених тимчасових споруд

26 лютого 2021 року, 16:59

Завершується демонтаж п’яти самовільно встановлених тимчасових споруд на вул. Зодчих, 64, що у Святошинському районі столиці. Торговельні об’єкти розташовувалися поруч із підземним пішохідним переходом. Про це повідомив в. о. директора КП «Київблагоустрій» Микола Бойко.

«Сьогодні вночі, аби не заважати перехожим та не наражати їх на небезпеку, з цієї локації демонтували та перевезли на штрафмайданчик три незаконно встановлені тимчасові споруди. Дві великогабаритні – вночі підготували для ручного демонтажу. Зранку демонтажні бригади продовжили роботи», – прокоментував Микола Бойко.

Також очільник підприємства додав, що у власників об’єктів відсутні дозвільні документи на розміщення. Тимчасові споруди перешкоджали перехожим вільно пересуватися та засмічували прилеглі території. Для звільнення локації залучили чотири демонтажні бригади.

Нагадуємо, перед проведенням демонтажних робіт інспектор благоустрою вносить припис із вимогою надати дозвільну документацію на розміщення тимчасової споруди в зазначений термін. У випадку відсутності документів, власник об’єкту має демонтувати його власними силами. Якщо вимога не виконана – Департамент міського благоустрою доручає провести демонтаж комунальному підприємству «Київблагоустрій».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]