Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У вересні на Хрещатику обиратимуть найсильнішого пожежного-рятувальника України

13 липня 2021 року, 12:29

18–19 вересня на Хрещатику відбудуться змагання «Найсильніший пожежний-рятувальник України. Київ-2021». Відповідну ініціативу Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у м. Києві підтримано розпорядженням КМДА № 1539 задля розвитку фізичної культури та спорту, популяризації професії пожежного-рятувальника серед мешканців та гостей столиці.

Як зазначають організатори, змагання виховують в особового складу волю та прагнення до перемоги, здатність витримувати високі фізичні і психологічні навантаження в умовах спортивної боротьби та бойових дій.

У зв’язку із подією буде розроблено і погоджено з Управлінням патрульної поліції в м. Києві Департаменту патрульної поліції тимчасову схему дорожнього руху у зв’язку із обмеженням руху всіх видів транспорту на ділянці вулиці Хрещатик.

Організаторам також доручено подбати про встановлення додаткових урн, контейнерів для збору побутових відходів, окремих контейнерів для використаних засобів індивідуального захисту для їхньої подальшої утилізації тощо. 

Змагання проходитимуть на Хрещатику, на ділянці від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Прорізної.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]