Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У застосунку «Київ Цифровий» проходить опитування щодо перейменування вулиць столиці

09 червня 2023 року, 14:03

У застосунку «Київ Цифровий» триває опитування щодо перейменування ще 3 топонімів міста. Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич.

«Продовжуємо процес перейменування вулиць столиці. Долучайтесь до опитування у застосунку «Київ Цифровий» і впливайте на життя міста!» – повідомив Петро Оленич.

Так, пропонується перейменувати провулок Виноградний у Печерському районі на провулок Дениса Монастирського та вулицю Електротехнічну в Деснянському – на Героїв Енергетиків.

Також, враховуючи пропозицію Посольства Литовської Республіки в Україні, мешканці можуть підтримати повернення назви вулиці Німанської до литовського варіанту назви річки – Нямунаську. Це створює можливість покращити співпрацю та взаєморозуміння між нашими країнами.

Голосування триватиме до 18 червня у застосунку «Київ Цифровий».

Отримати оперативні новини про «Київ Цифровий» можна в його офіційному Telegram-каналі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]