Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Станція метро «Берестейська» відчинена для пасажирів (оновлено)

19 липня 2021 року, 15:30

Станція метро «Берестейська» відчинена для пасажирів. Наразі метрополітен працює у звичайному режимі. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

Нагадаємо, раніше станція метро «Берестейська» та один із вестибюлів станції метро «Академмістечко» були зачинені на вхід та вихід через потрапляння води.

Як інформує КП «Київпастранс», наземний громадський транспорт столиці все ще курсує із відхиленням від графіку. На низці маршрутів введено оперативне положення № 4 – курсування транспорту без дотримання розкладу руху.

Нагадаємо, сьогодні Київ накрила потужна злива – за 30 хвилин випало 18 мм опадів, що дорівнює майже тижневій нормі. Наразі триває ліквідація наслідків негоди. Зокрема, до роботи залучені 12 бригад гідрослужб та 38 бригад з ручного прибирання КК «Київавтодор» – загалом 326 працівників шляхово-експлуатаційних підприємств. Також задіяна спеціальна техніка – гідромонітори, мулососи, мотопомпи.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]