Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Учбово-спортивну базу «Спартак» віднесено до сфери управління Київської міської державної адміністрації

09 квітня 2021 року, 15:02

Кабінет Міністрів України відніс учбово-спортивну базу «Спартак» на вул. Кирилівській, 105 до сфери управління Київської міської державної адміністрації. Оприлюднено відповідне розпорядження Уряду. Про це повідомила заступниця голови КМДА Олена Говорова.

«На сьогодні учбово-спортивна база «Спартак» потребує капітального ремонту та оновлення спортивного обладнання. Влада готова виділяти кошти на реконструкцію стадіону як цілого комплексу з басейном, біговими доріжками, критим манежом, сприяючи розвитку спортивної галузі у столиці», – наголосила Олена Говорова.

Вона також підкреслила, що віднесення до сфери управління КМДА учбово-спортивної бази «Спартак» сприятиме ефективному використанню майна та забезпеченню подальшої передачі його у власність територіальної громади Києва, з метою збереження дитячо-юнацьких спортивних шкіл, підготовки спортивного резерву до складу збірних команд України з різних видів спорту та покращенню матеріально-технічної бази фізичної культури та спорту Києва.

Додамо, що на учбово-спортивній базі «Спартак» на сьогодні функціонує шість дитячо-юнацьких спортивних шкіл, дві з яких – спеціалізовані, які фінансуються за кошти бюджету Києва. У закладах проводяться заняття з плавання, легкої атлетики, спортивної акробатики та інших видів спорту. Загалом зазначені школи відвідують понад 2 230 дітей.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]