Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Унаслідок нічної негоди у столиці ніхто не постраждав – Роман Ткачук

16 серпня 2018 року, 16:13

Для ліквідації наслідків негоди загалом було залучено 50 осіб особового складу ГУ ДСНС України у м. Києві та КАРС «Київська служба порятунку» і 10 одиниць техніки. Про це під час прес-брифінгу заявив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Роман Ткачук.

«Сьогодні вночі унаслідок сильних поривів вітру та рясних дощів у різних районах Києва було повалено 200 дерев та 5 опор електропередач. На б-рі Верховної Ради, 21-Б електроопора впала на припарковане авто та розчавила навпіл. На щастя, унаслідок негоди ніхто не постраждав. Працівники комунальних підприємств та рятувальники ГУ ДСНС України у м. Києві та КАРС «Київська служба порятунку» працювали у посиленому режимі для ліквідації наслідків негоди», – зазначив Роман Ткачук.

Він підкреслив, що комунальні та рятувальні служби міста зробили все, аби мешканці могли вчасно дістатись до роботи.

Рятувальники КАРС працювали і на вул. Хрещатик, 40, де внаслідок сильних поривів вітру впав банер та відбувся частковий обвал фасаду будівлі.

«Хотів би ще раз наголосити, що на ліквідацію будь якої надзвичайної ситуації потрібен час, тому звертаюсь до мешканців та гостів міста із проханням підтримати роботу комунальних та рятувальних служб та з розумінням ставитись до тимчасових незручностей», – закликав начальник управління з питань надзвичайних ситуацій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]