Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Уночі та на світанку столичні дороги обробляли протиожеледними матеріалами задля безпечного руху транспорту та пішоходів

27 листопада 2018 року, 10:53

У ніч проти 27 листопада підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» обробляли дороги столиці протиожеледними матеріалами, щоб забезпечити безпечний рух транспорту. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Насамперед здійснювалась обробка мостів і шляхопроводів, оскільки вони є найбільш вразливими до утворення ожеледиці. Крім того, оброблені спуски та підйоми, дорожнє покриття з бруківки, перехрестя зі складними умовами руху.

На особливому контролі – тротуари, підходи до наземних та підземних пішохідних переходів і зупинки громадського транспорту. Для забезпечення безпечного руху пішоходів у всіх районах міста – як уночі, так і на світанку – також проводили механізовану та ручну обробку протиожеледними матеріалами.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]