Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Утворено конкурсну комісію для реалізації в столиці проєкту державно-приватного партнерства в сфері безпеки дорожнього руху

19 серпня 2020 року, 10:35

Затверджено склад конкурсної комісії з визначення приватного партнера для реалізації пілотного проєкту державно-приватного партнерства «Впровадження системи фіксації порушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі у місті Києві». Про це йдеться в розпорядженні КМДА №1226.

До складу комісії увійшли представники Київської міської державної адміністрації, Департаменту патрульної поліції, депутати Київради та спеціалісти в галузі організації дорожнього руху. Очолює комісію Київський міський голова.

Утворення комісії є одним з етапів для подальшої підготовки конкурсу з визначення приватного партнера в реалізації зазначеного проєкту. Розроблену конкурсну документацію, критерії проведення оцінки пропозицій та зважені коефіцієнти за кожним з них, а також проєкт оголошення про проведення конкурсу комісія надає на затвердження Київраді.

Робота Комісії завершується визначенням приватного партнера для реалізації Проєкту.

Впровадження системи фіксації порушень правил дорожнього руху в автоматичному режимі в місті Києві за рахунок коштів приватного партнера дозволить зменшити кількість дорожньо-транспортних пригод у місті та скоротити травматизм і смертність на дорогах та вулицях міста. 

Попередньо, для обслуговування апаратного комплексу та центру обробки даних буде створено близько 170 нових робочих місць.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]