Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Увага! Діти йдуть до школи! – Управління превентивної діяльності поліції напередодні 1 вересня нагадує водіям про необхідність бути уважними та обережними за кермом

31 серпня 2016 року, 9:22

Шановні водії! Напередодні 1 вересня звертаємо вашу увагу на необхідність бути особливо обережними та зменшувати швидкість руху до безпечної при переїзді пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту, а також поблизу навчальних та оздоровчих закладів та при наближенні до груп громадян, особливо дітей, що знаходяться поруч з проїзною частиною чи безпосередньо на ній.

Якщо у вашій машині їде дитина, пристебніть її ременем безпеки та подбайте про безпеку пересування.

Управління превентивної діяльності поліції Київської області  нагадує водіям: будьте уважними та обережними за кермом, пам’ятайте, що поведінка дитини на дорозі часто є непередбачуваною. Тож будьте особливо уважні при проїзді пішохідних переходів, місць розташування навчальних закладів тощо. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу.

Шановні батьки! Безпека ваших дітей залежить насамперед від вас. Не полінуйтеся вкотре нагадати дітям основні правила безпечної поведінки на дорозі, пройдіть з ними маршрутом від будинку до школи, звертаючи увагу дитини на особливості дорожнього руху. І звісно, дотримуйтесь правил самі, адже найкращий приклад правильної поведінки – це ваш особистий.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]