Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій посилила режим протиепідемічних заходів у столиці

21 січня 2016 року, 14:01

У столиці посилюють протиепідемічні заходи, аби запобігти зростанню рівня захворюваності населення на грип та ГРВІ. Відповідне рішення ухвалила Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій м. Києва під головуванням заступника голови КМДА Петра Пантелеєва.

«Проаналізувавши інформацію Головного управління Держсанепідслужби у м. Києві щодо динаміки змін рівня захворюваності на грип та ГРВІ, ми посилюємо протиепідемічні заходи, запроваджуючи більш жорсткий режим профілактики. Протоколом Комісії затверджені рекомендації для всіх організацій, незалежно від форм власності, дотримання  яких окремо контролюватиметься міською владою», – підкреслив Петро Пантелеєв.

Зокрема, мова йде про необхідність введення більш інтенсивних профілактичних та дезінфекційних заходів, обмеження на проведення масових заходів у закритих приміщеннях. Зокрема, це стосується закладів освіти всіх рівнів, медичних закладів, закладів культури, а також підприємств, установ та організацій, незалежно від форми власності та підпорядкування.

Заступник голови КМДА наголосив на необхідності використання засобів індивідуальної захисту, у тому числі і використання медичних масок співробітниками громадських закладів, а також кондукторами та водіями громадського транспорту.

«Ми будемо проводити рейди в громадських закладах, де передбачається велике скупчення людей, і перевіряти дотримання вимог щодо посилення протиепідемічних заходів», – зауважив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Представники Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій закликали керівників усіх установ та організацій неухильно дотримуватися рекомендацій міської влади, щоб запобігти епідемії грипу.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]