Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Увечері 19 січня та протягом 20 січня у столиці очікується ожеледиця, I рівень небезпечності – Укргідрометцентр

19 січня 2024 року, 14:33

Увечері 19 січня та протягом 20 січня у столиці очікується ожеледиця (I рівень небезпечності, жовтий). Про це попереджає Український гідрометцентр.

На суботу синоптики також прогнозують хмарність із проясненнями, вночі сніг, вдень без істотних опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с, температура вночі 4-6° морозу, вдень 1-3° морозу.

Нагадаємо, що дорожні служби оперативно виконують оброблення столичних вулиць протиожеледними матеріалами. Зокрема спецтехніка КК «Київавтодору» обробляє протиожеледними засобами міські дороги, мости, спуски та підйоми. До цієї роботи на прибудинкових територіях і зелених зонах також залучені працівники «зеленбудів» і керуючих компаній.

Закликаємо водіїв дотримуватися дистанції, відмовитися від різких маневрувань, при наближенні до пішохідних переходів і місць розташування дитячих установ знижувати швидкість до мінімуму.

Пішоходам під час ожеледиці також необхідно бути особливо уважними на проїжджій частині – переходити дорогу лише у визначених місцях на дозволений сигнал світлофора, а також у темний час доби носити на одязі світловідбиваючі елементи – флікери.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]