Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Київ та Баку обмінялися досвідом роботи в культурній сфері

17 червня 2021 року, 16:31

Заступник голови КМДА Валентин Мондриївський зустрівся з керівником головного управління культури та туризму Баку при міністерстві культури Азербайджану Джалілом Бахрам огли Меліковим і делегацією міста-побратима.

«Із моменту підписання угоди про співпрацю між нашими містами у 1997 році реалізовано безліч ініціатив у сферах міського розвитку, житлово-комунального господарства, містобудування та освіти. Проте потенціал співпраці Києва і Баку може реалізуватися і в інших сферах, зокрема, у сфері культури та мистецтва», – зазначив Валентин Мондриївський.

За його словами, основною метою візиту делегації Баку є ознайомлення з культурним потенціалом Києва, муніципальною політикою управління сферою культури міста, а також візит до знакових культурних об’єктів столиці.

Він додав, що після нормалізації епідемічної ситуації в Україні та Азербайджанській Республіці партнерство Києва та Баку у сфері культури знову активізується, а також відновиться практика створення спільних проєктів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]