Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КМДА відкрили фотовиставку, присвячену Дню батька (+фото)

17 червня 2021 року, 16:15

У будівлі КМДА відкрито фотовиставку «Коли ми разом», яка присвячена Дню батька та спрямована на підвищення іміджу відповідального татівства. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«За кілька днів в Україні відзначатимуть День батька, до святкування якого в Києві вже 6 років активно залучаються столичні родини. Це дуже важливий день, адже одне з досліджень про відповідальне батьківство показує, що понад 70% літніх чоловіків найбільше шкодують про те, що замало уваги приділяли своїм дітям. Стереотипи про татівство потрібно змінювати і саме задля цього ми спільно з Фондом народонаселення створили унікальний фотопроект «Коли ми разом». Це 8 історій та 16 фотографій відповідальних татів та дідуся, які, незважаючи на свою зайнятість, все одно знаходять можливість провести час зі своїми дітьми та піклуються про них на рівних з мамою. Приємно, що до цього проекту долучилися мої колеги, які не просто відчувають свою відповідальність за виховання дитини, а також розуміють важливість участі батька в розвитку та формуванні особистості дитини. Їхній приклад ‒ краща мотивація для подолання стереотипів», – зазначила Марина Хонда.

У фотопроєкті взяли участь перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, заступник міського голови ‒ секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, директор Департаменту соціальної політики Руслан Світлий, голова Дарницької районної в м. Києві державної адміністрації Ярослав Лагута, голова Святошинської районної м. Києві державної адміністрації Сергій Павловський, начальник Служби у справах дітей та сім’ї КМДА Валерій Танцюра, керівник Київського міського центру надання допомоги учасникам АТО Георгій Кунах.

На фото зображено розпорядок дня, який може бути наповнений неймовірно зворушливими моментами ‒ гра в футбол, цікаве дозвілля, спільні хобі. Саме ці моменти допомагають чоловікам підтримувати здорові стосунки в парі та мати емоційно теплий зв’язок із дітьми протягом усього життя.

Організаторами виставки виступили: Київська міська державна адміністрація, Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні.

Проект реалізовано у рамках Програми «ЄС за гендерну рівність: разом проти гендерних стереотипів та гендерно зумовленого насильства», що фінансується Європейським Союзом та реалізується спільно структурою «ООН Жінки» та UNFPA.

Фотовиставка «Коли ми разом», яка присвячена Дню батька

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]