Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КК «Київавтодор» і надалі співпрацюватиме з правоохоронцями та надаватиме всі необхідні запитувані документи

17 червня 2021 року, 17:06

Сьогодні у приміщенні комунальної корпорації «Київавтодор» у черговий раз здійснюється обшук та вилучення документів представниками слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у м. Києві  на предмет відшукування доказів щодо несплати податків низкою комерційних підприємств, з якими корпорація не мала та не має жодних договірних відносин (ухвала Солом’янського районного суду м. Києва від 16.06.2021). Про це повідомляє комунальна корпорація.

КК «Київавтодор» наголошує, що в податковій звітності корпорації не відображалося жодного з вищезазначених підприємств. Корпорація своєчасно сплатила всі податки в повному обсязі відповідно до податкових декларацій і фінансових звітів згідно з чинним законодавством.

Комунальна корпорація повідомляє, що завжди сприяє правоохоронним органам і надає всі необхідні документи. І цього разу – не виняток.

Підприємство запевняє, що і надалі співпрацюватиме з правоохоронцями та надаватиме всі необхідні запитувані документи. Корпорація прозора у своїй діяльності і впевнена, що об’єктивна і неупереджена перевірка встановить істину.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]