Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Майже 200 мільйонів гривень виплатять столичним освітянам до професійного свята

29 вересня 2021 року, 11:11

До Дня працівників освіти столичним освітянам виплатять додаткові премії. Загальна сума цьогорічного матеріального заохочення складе 198,8 мільйона гривень. Про це розповів заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Наша столиця є одним із шести регіонів, де освітянам виплачують максимальні надбавки. Усі працівники майже тисячі київських закладів освіти отримають додаткові премії до свята», – розповів Валентин Мондриївський.

За його словами, для премій педагогічному складу передбачено 153,2 млн грн та 45,6 млн грн для інших працівників шкіл.

«Київські освітяни справді найкращі за всіма показниками! За підсумками всеукраїнських олімпіад, турнірів та конкурсів столичні школярі щорічно займають призові місця. А наші педагоги перемагають у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року»», – зазначив Валентин Мондриївський.

Він додав, що загалом тільки цього року понад 800 освітян отримають різноманітні нагороди та відзнаки. Це і відзнаки Київського міського голови, і Київської міської державної адміністрації, а також Міністерства освіти і науки України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]