Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Департаменті транспортної інфраструктури представили нового керівника Комунальної служби перевезень

29 вересня 2021 року, 10:10

У Департаменті транспортної інфраструктури КМДА відбулося знайомство з новим директором Комунальної служби перевезень Віктором Савченко. Новопризначеного керівника представив колективу заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Костянтин Усов.

Віктор Савченко має фахову вищу освіту Національного транспортного Університету, закінчив Національну академію державного управління при Президентові України та проходив навчання у Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського. До призначення працював у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА, а потім у структурних підрозділах Міністерства інфраструктури України.

«Віктор Савченко очолив непростий, але дуже важливий для міста напрям. У його руках – зміна стандартів пасажирських перевезень у Києві в умовах щоденних викликів та спротиву «маршруточної мафії», – зазначив Костянтин Усов.

За словами Костянтина Усова, місто покладається на професійний рівень нового керівника і доручає йому надважливе завдання: повернути віру киян у якісну роботу громадського транспорту у Києві.

У свою чергу, Віктор Савченко запевнив, що Служба комунальних перевезень сумлінно та чесно працюватиме в інтересах мешканців столиці.

Нагадаємо, що всю попередню команду Комунальної служби перевезень було звільнено через втрату довіри.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]