Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: «Підприємці можуть оформити свої вивіски у режимі онлайн»

24 жовтня 2018 року, 13:15

У Києві запущено онлайн-сервіс для оформлення вивісок. Підприємці можуть подати документи та отримати відповідь щодо відповідності чи невідповідності їхньої вивіски у режимі онлайн. Про це сказав заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Уже кілька місяців, як ми запустили онлайн-сервіс, за допомогою якого підприємці можуть оформити свої вивіски, просто скориставшись цим сервісом, не виходячи з дому чи офісу. Тепер не треба бігати до різних дозвільних органів та стояти у чергах, треба просто перейти за посиланням і подати документи для отримання висновку стосовно відповідності чи невідповідності їхньої вивіски», – сказав Валентин Мондриївський.

Заступник голови КМДА повідомив, що протягом 10 днів підприємець зможе отримати відповідний висновок відповідності чи невідповідності вивіски, весь цей час, відстежуючи рух своєї заявки.

У свою чергу, начальник Управління з питань реклами КМДА Олександр Смирнов додав, що впровадження онлайн-сервісу значно спростить процедуру оформлення вивісок.

«Раніше оформлення таких документів було можливе лише через Центр надання адміністративних послуг міста Києва, виключно у паперовому вигляді. Наразі, Управлінням створено можливість це зробити у формі онлайн. Принцип залишається той самий – підприємець залишає заяву та пакет необхідних документів тільки вже в електронному вигляді, а поїздка до дозвільного центру вже не обов’язкова», – зазначив Олександр Смирнов.

Він наголосив, що ресурс дозволяє подати заявку саме на встановлення вивісок, дозвільні документи щодо інших типів рекламних засобів будуть опрацьовуватися у звичайному режимі.

Відтак, оформити вивіску відтепер підприємці можуть, перейшовши за посиланням: http://eadv.kyivcity.gov.ua/

Нагадаємо, що у травні 2017 року набрали чинності Правила розміщення рекламних засобів у Києві (стосуються всіх типів реклами, у тому числі й фасадної), які уточнюють дозволені та заборонені формати конструкцій і їхні розміри, та Порядок розміщення вивісок у м. Києві.

Довідково.

Звітність про роботу КП «Київреклама» можна отримувати за посиланням. Також на сайті комунального підприємства можна перевірити законність тієї чи іншої рекламної конструкції та долучитися до проекту «Я – інспектор».

Також упроваджено реєстр включених на демонтаж РЗ. Із відповідним переліком, який оновлюється кожні три дні, можна ознайомитись за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]