Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Усі заклади освіти столиці мають місця, які виконують функції укриття, а керівники закладів проінструктовані щодо дій під час надзвичайних ситуацій

16 лютого 2022 року, 11:25

Усі заклади освіти Києва мають місця, які виконують функції укриття, а всі керівники закладів проінструктовані щодо дій під час надзвичайних ситуацій. Про це повідомив заступник голови КМДА з питань освіти і науки Валентин Мондриївський.

«Усі заклади освіти мають місця, які виконують функції укриття в разі надзвичайної ситуації. Найнадійнішим укриттям залишаються підземні станції метро, тому заклади освіти, які розташовані поруч, можуть використовувати їх, відповідний інструктаж проведено. Є чіткі вимоги до об’єктів укриття і вони всі виконані відповідно до норм», – зазначив Валентин Мондриївський.

Він також додав, що абсолютно всі керівники закладів проінструктовані щодо їх дій під час надзвичайних ситуацій.

«Безпека дітей – це щоденна відповідальність керівників закладів освіти! Усе місто отримало чіткі інструкції, тому треба зупинити самодіяльність. Міські служби в разі потреби забезпечать всім необхідним дітей та викладачів. У колективах проведені наради та відповідний інструктаж», – поінформував заступник голови КМДА.

Валентин Мондриївський також нагадав, що на сьогодні всі заклади освіти столиці працюють у звичайному режимі, оскільки відповідно до рішення міської влади, загальноміського локдауну для шкіл та садочків немає. Заклади освіти або класи відправляються на дистанційне навчання за рішенням їх керівника. На сьогодні на повній дистанційці перебувають лише 16 шкіл із 425 та 3 садочки з 580.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]