Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: «Європейський культурний центр «Краків» має бути відкритий до листопада»

27 лютого 2019 року, 16:30

Реконструкцію знакового для Русанівки кінотеатру «Краків» необхідно завершити до кінця жовтня 2019 року. Про це під час виїзної наради заявив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Підрядник, який взявся за реконструкцію кінотеатру «Краків», має завершити роботи до кінця жовтня. У разі, якщо компанія не зробить цього, ми будемо ініціювати розірвання угоди з цим підрядником. Ми не можемо собі дозволити затягувати історію реконструкції кінотеатру, а підрядник має припинити затягування реконструкції та до всього ж ще щороку намагатися збільшувати кошторис», – заявив Валентин Мондриївський.

Валентин Мондриївський додав, що Русанівка – один із найзеленіших мікрорайонів Києва. За останні кілька років тут вперше наведено лад, і ті проекти, про які заявляв міський голова Віталій Кличко, реалізовано.

«На Русанівці приведено до ладу парк, на каналі запрацювали фонтани, багато зроблено для реконструкції соціальної інфраструктури. Місто має бути послідовним і нарешті завершити роботи з відновлення знакового об’єкту, який обіцяли реконструювати ще на початку двохтисячних років. Цей кінотеатр має стати одним із декількох відреставрованих у найближчі три роки у столиці в рамках підтримки розвитку культури в Києві та запрацювати в якості першого мультифункціонального культурного центру, який здатний приймати найкращі сучасні проекти театрального, музичного і перформативного мистецтва», – наголосив заступник голови КМДА.

Загалом на програму «Столична культура» на 2019-2021 роки в Києві заплановано 4,3 мільярди гривень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]