Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Зимові канікули для столичних школярів почнуться 25 грудня

07 грудня 2021 року, 14:15

Зимові канікули для столичних школярів почнуться 25 грудня і триватимуть до 9 січня включно. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Причин для перенесення початку канікул немає. Завдяки ефективним протиепідемічним заходам у столиці вдалося зупинити зростання захворюваності на COVID-19 і вийти з «червоної» зони епідеміологічної небезпеки. Зараз усі 425 столичних шкіл працюють у звичайному режимі, а наші служби проводять постійний моніторинг закладів середньої освіти, контролюючи динаміку захворювання», – заявив Валентин Мондриївський.

Він також зазначив, що фахівці наполегливо рекомендують максимально вакцинувати населення для більш безпечного перебігу хвороби і збереження життя.

«Київ – лідер із вакцинації в Україні. Зараз уже зроблено понад 3,1 мільйона щеплень. Повністю вакциновано майже 1,57 мільйона киян. Серед представників освітньої галузі вакциновано майже 97%. Вакцинація полегшує перебіг хвороби і рятує життя.  Хотів би нагадати, що нам треба досягнути загального показника у 70%, як це зазначено в Національному плані вакцинації проти COVID-19. Тож закликаю усіх щепитися від коронавірусу», – підкреслив Валентин Мондриївський.

Нагадаємо, що з 7 грудня Київ перейшов до «жовтої» зони епідеміологічної небезпеки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]