Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський зустрівся із французом Карімом Люнісі, який проїхав на велосипеді майже через усю Європу, щоб розповісти про війну в Україні

18 серпня 2023 року, 15:24

Заступник голови КМДА, депутат Київської міської ради Валентин Мондриївський зустрівся із французьким лікарем Карімом Люнісі, який проїхав на велосипеді майже через усю Європу, щоб підтримати українців та розповісти правду про війну в Україні.

Як зазначив Валентин Мондриївський, у кожній країні на шляху із Франції до України Карім розповідав іноземцям про війну в Україні та про те, як важливо зупинити російську агресію.

«Радий вітати у столиці іноземців, які підтримують Україну, та не лише на словах, а й діями показують свою громадянську позицію. 70-річний сімейний лікар Карім Люнісі ще на початку повномасштабного вторгнення приїжджав до України, доставляв гуманітарну допомогу в Бучу, а також давав медичні рекомендації постраждалим. Тільки нещодавно він освоїв велосипед і вже здолав майже 4,5 тисячі км, щоб привернути увагу європейців до кривавої ціни, яку платять українці за свою свободу! Це справді важливо, щоб іноземці знали правду про війну в Україні та розуміли, що росія становить небезпеку не лише для нашої країни, а й для всього цивілізованого світу», – наголосив Валентин Мондриївський.

Він додав, що Україна щодня бореться за свою незалежність та свободу, і нам важливо посилювати міжнародну підтримку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]