Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентина Мондриївського призначено заступником голови Київської міської державної адміністрації

27 липня 2018 року, 11:34

Київський міський голова Віталій Кличко підписав розпорядження про призначення Валентина Мондриївського заступником голови Київської міської державної адміністрації з 27 липня 2018 року. Разом із тим його звільнено з посади голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації відповідно до розпорядження Президента України № 112/2018-рп.

«Нові завдання, які доручив мені міський голова, стосуються саме гуманітарних питань. Мова йде про освіту, соцзахист, спорт. Це пріоритетний та досить непростий напрямок, який наразі реформується не тільки у столиці, а й у державі в цілому. Моє прагнення, – щоб Київ і надалі був прикладом сучасного та дійсно європейського міста. Зроблю все залежне від мене, щоб галузі, які мені ввірені, розвивалися на належному рівні», – зауважив Валентин Мондриївський, додавши, що незалежно від посади, «завжди радий працювати на користь киян та рідного міста».

Біографічна довідка

Народився 7 листопада 1978 року в с. Журавлиха Ставищенського району Київської області.

У 2001 році здобув вищу освіту в Інституті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю журналістика, а у 2018 році у Національній академії державного управління при Президентові України отримав диплом магістра управління суспільним розвитком.

Закінчивши навчання, працював помічником народного депутата України, а у 2005 році очолив управління інформаційної політики Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Через рік став керівником прес-служби Кабінету Міністрів України.

Із 2007 до 2010 року працював помічником-консультантом Міністра оборони України, потім став керівником проектів у Всеукраїнському благодійному фонді «УКРАЇНА – ЮНЕСКО».

У 2014 році очолив Подільську районну в місті Києві державну адміністрацію.

Із 27 липня 2018 року – заступник голови Київської міської державної адміністрації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]