Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Відкриття Саміту відкритих громадських просторів «Сила партнерства» – онлайн-трансляція

20 квітня 2023 року, 9:44

Відкриття Саміту відкритих громадських просторів «Сила партнерства». Захід об’єднує креаторів громадських просторів та архітекторів громад із різних куточків країни, міжнародних партнерів та лідерів думок для обміну досвідом, ознайомлення з кращими європейськими практиками, нетворкінгу, налагодження сталого партнерства та розвитку платформи для співпраці. На учасників чекають 3 великі панельні дискусії за участю представників міського самоврядування України, Польщі та Великобританії.

Продовження Саміту дивіться за посиланням.

Довідково.

Захід проводить Департамент суспільних комунікацій КМДА за підтримки ІСАР Єднання в межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Також підтримують ініціативу Офіс Ради Європи в Україні-Київ та Асоціація міст України.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]