Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Відсьогодні, 5 квітня, відновив роботу пересадочний вузол  «Площа Льва Толстого» – «Палац спорту»

05 квітня 2022 року, 8:01

Відсьогодні, 5 квітня, відновив роботу пересадочний вузол  «Площа Льва Толстого» – «Палац спорту». Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він додав, що із середи, 6 квітня, метрополітен розпочинатиме свою роботу на одну годину раніше, тобто з 07:30 і працюватиме до 19:00.

«Рух поїздів буде здійснюватися на «червоній» лінії – від станції «Шулявська» до станції «Театральна», на «синій» лінії – від станції «Героїв Дніпра» до станції «Теремки» та на «зеленій» лінії від станції «Сирець» до станції «Видубичі», а також від станції «Видубичі» до станції «Червоний хутір», – сказав Микола Поворозник.

Працюють пересадочні вузли: «Золоті ворота» – «Театральна» та «Площа Льва Толстого» – «Палац спорту». Без зупинки поїзди прослідують станції: «Майдан Незалежності», «Кловська».

«Середній інтервал на лініях складає орієнтовно 1 годину. Графік роботи метрополітену може оперативно змінюватися за необхідності», – сказав Микола Поворозник.

Підземні станції метро цілодобово приймають людей як укриття.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]