Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Відсутність Генплану – єдина суттєва перепона для інвесторів», – Геннадій Пліс

25 вересня 2017 року, 16:38

 

У столиці є одна проблема – це відсутність Генерального плану. Про це під час брифінгу заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

«Генплан – це дійсно те, що нам потрібно. Якщо у нас буде Генеральний план, то бум інвестиційний навіть і без Форуму буде, це без сумніву», – підкреслює перший заступник голови КМДА.

За його словами, наразі існує проблема занесення інформації до цього плану.

«Генеральний план активно розробляється вже другий рік. Тому що кожний район, кожен депутат, який представляє цей район, вважає, що в його районі мають бути туристична база, сквер, парк і все інше. А підприємства, робочі місця та промислова зона мають бути у сусідньому районі. І так вважає кожен. Це питання давно вже політизоване, депутати, як правило, хочуть показати, як вони борються за права своїх виборців. І тут, звичайно, починається гра: «а що ж це за район, у якому буде промислова зона?», і наша демократичність призводить до того, що це стає нашою проблемою. На цьому ми маємо переконати суспільство, що треба якнайшвидше приймати план. Хай це буде недосконалий план, але він має бути. Адже недосконалий план може бути змінений, поліпшений. А відсутність Генплану як такого – це єдина суттєва перепона для інвесторів», – підсумував Геннадій Пліс. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]