Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: 25 січня у столичних школах відновлять навчальний процес

22 січня 2021 року, 12:15

25 січня у столичних школах відновлять навчальний процес. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-брифінгу.

«Із понеділка, 25 січня, учні столичних шкіл повернуться за парти. Хочу зазначити, що всі школи Києва готові до відновлення навчального процесу. У закладах впровадили оновлений санітарний регламент. Місто в повному обсязі забезпечило всі комунальні заклади дезінфікуючими засобами. А також розробило чіткий механізм дій у разі виявлення спалахів захворювання в навчальних закладах», – наголосив Віталій Кличко.

Мер зазначив, що якщо епідеміологічна ситуація погіршиться, буде застосована змішана система навчання. Коли на дистанційне навчання відправлятимуть не всіх школярів, а окремі класи, чи закриватимуть на карантин окремі школи.

«Столичні  ж садочки продовжують працювати у звичайному режимі. На карантині перебуває один заклад дошкільної освіти – у Шевченківському районі міста. Також через виявлені випадки вірусу тимчасово закриті 25 груп у 23 садочках. Наповненість дітей у дитсадках столиці – майже 50 відсотків», – повідомив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]