Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Starbucks однозначно прийде до Києва. Наразі йдеться про франшизу»

31 січня 2018 року, 19:38

Starbucks однозначно прийде до Києва – це лише питання часу. А я роблю все для того, щоб ця світова компанія зайшла в Україну якомога швидше. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу NewsOne.

«Дуже багато спекуляцій на цю тему. Я говорив про зацікавленість і наміри Starbucks. Йдеться про франшизу, яка може бути. І така можливість зараз розглядається», – зазначив Віталій Кличко.

Він зауважив, що в Україні, і Києві зокрема, працюють представництва багатьох світових компаній. І він як мер робить все, щоб залучати до української столиці ще більше іноземних компаній.

«У мене була зустріч із представником компанії Iкеа, яка вже багато років має наміри входити на український ринок, і ми сподіваємося, що в 2018 році ця компанія відкриє представництво у Києві. І я дуже радий цьому», – зазначив Віталій Кличко.

«Starbucks однозначно прийде в Україну, в Київ, – у мене сумнівів немає. Це лише питання часу. А ми повинні зробити все, щоб ця компанія зайшла якомога швидше. І я докладаю зусиль для цього», – наголосив Віталій Кличко.

Він зауважив, що у Давосі на Всесвітньому економічному форумі завжди зустрічається з представниками різних світових компаній і деякі з них згодом починають успішно працювати у Києві.

«Три роки тому у Давосі я, наприклад, зустрічався з представниками німецької SAP і через півроку ми розпочали у Києві реалізацію проекту «Kyiv Smart City» і запровадили «Відкритий бюджет». Я дуже радий, що минулого року після зустрічі і переговорів із представниками компанії Uber у Давосі, я став першим пасажиром Uber у Києві і в Україні взагалі. Я запевняв представників цієї компанії, що ми як міська влада зробимо все, щоб бізнес працював і працював ефективно. Цього року в Давосі я зустрічався з представниками різних компаній і впевнений, вже найближчим часом будуть результати цих зустрічей», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]