Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Близько 800 столичних будинків сьогодні без тепла через прориви тепломереж»

02 листопада 2017 року, 14:14

 

Станом на сьогодні близько 800 будинків у столиці залишаються без теплопостачання через аварії на тепломережах. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив у коментарі журналістам після урочистого відкриття ІІ нитки Головного міського каналізаційного колектора.

«Ми почали підключення до опалення два тижні тому, коли середньодобова температура опустилася нижче 8 градусів тепла. За останньою інформацією, близько 800 будинків були відключені від подачі тепла через аварійні ситуації, які виникли на тепломережах», – зазначив Віталій Кличко.

Мер наголосив, що прориви тепломереж – це ситуація, з якою місто стикається щороку на початку опалювального сезону, коли тиск у системі різко зростає.

«Ми терміново у таких надзвичайних ситуаціях усуваємо прориви, ремонтуємо пошкоджені ділянки. І впевнений, що ми підключимо ці будинки у найближчий день-два. Я прошу вибачення у тих, хто зараз без тепла, але ми в цілодобовому режимі усуваємо аварії. У нас надто застарілі комунікації теплозабезпечення, в оновлення яких кошти не вкладали десятками років», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]