Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Богослужіння в Києві відбулися без особливих порушень обмежувальних правил»

21 квітня 2020 року, 12:24

За інформацією столичної поліції, богослужіння в Києві під час Великодніх свят відбулися без особливих порушень обмежувальних правил. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Кияни, в основному, дослухалися до наших закликів. І я їм за це дуже вдячний. У церквах та біля них не було натовпів чи великих груп людей, як це відбувалося в деяких регіонах України. Поліцейські продовжують стежити за правопорядком біля культових споруд до завершення свят. Так триватиме весь тиждень. Зазначу, що цього тижня відбудеться знову дезінфекція приміщень Києво-Печерської Лаври. Усі служителі Лаври перебувають під медичним наглядом. Територія закрита на карантин», – сказав мер Києва.

Він також нагадав, що влада столиці домовилися з представниками конфесій перенести поминальні дні на 6 червня. До того часу доступ на всі кладовища столиці буде обмежений.

«Також  втримати ситуацію нам допомогло і обмеження в’їзду в столицю, що запровадили минулого тижня. Ми закликали людей з четверга до вечора неділі без нагальної потреби не їхати в Київ. А водіям та пасажирам транспорту на основних в’їздах до міста вимірювали температуру.  За ці дні було виявлено майже 60 людей із підвищеною температурою. Ніхто з них до Києва не в’їхав. Після огляду медиків, людей відправляли додому. З рекомендаціями самоізолюватися та звернутися до лікарів», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]