Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Держпродспоживслужба перевірила всі інтернати, що підпорядковані місту»

18 травня 2020 року, 12:12

Після виявлення осередку захворювання в Дарницькому будинку-інтернаті для дівчат, Держпродспоживслужба перевірила всі інтернати, що підпорядковані місту. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

Загалом –  8 установ. Дарницький і Святошинський дитячі будинки-інтернати. Київський геріатричний пансіонат та пансіонат ветеранів праці. А також – чотири психоневрологічних інтернати: Ново-Білицький, Київський і Святошинський та інтернат у Пущі-Водиці.

«Перевіряли на дотримання вимог карантину. Зокрема, чи здійснюють температурний контроль персоналу та підопічних, чи дотримуються правил проведення дезінфекції приміщень. Чи забезпечені ці заклади засобами індивідуального захисту та дезінфекції. За результатами інспекції особливих порушень не виявили», – повідомив Віталій Кличко.

За його словами, Київському пансіонату ветеранів праці рекомендували закупити додатково маски, бахіли та костюми індивідуального захисту з розрахунку на один рік.

«Щодо Дарницького дитячого будинку-інтернату, – там щоденно проводять спецобробку приміщень будівлі.  Підопічні і персонал перебувають на карантині у приміщенні інтернату під контролем медиків. Стан їх здоров’я задовільний. Тестування на коронавірус в інших 7 інтернат-закладах міста проведуть цього тижня. Про результати ми обов’язково повідомимо», – наголосив Віталій Кличко.  

Він нагадав, що всі інтернатні заклади столиці з початку дії обмежувальних заходів були закриті для відвідувачів.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]