Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Динаміка розповсюдження вірусу в навчальних закладах столиці – негативна

19 жовтня 2020 року, 12:16

Динаміка розповсюдження коронавірусу в навчальних закладах столиці – негативна. Школам і дитсадкам рекомендовано розпочати осінні канікули з 21 жовтня. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко під час онлайн прес-конференції.

«Що стосується навчального процесу в Києві. Нагадаю, що місто рекомендує школам розпочати осінні канікули трохи раніше, ніж зазвичай – з 21 жовтня. Це, на думку фахівців, дозволить дещо знизити рівень захворюваності серед учнів і педагогів. Бо динаміка розповсюдження вірусу в навчальних закладах, на жаль, негативна», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що сьогодні в місті закриті на карантин 9 шкіл – через випадки захворювання серед вчителів. По три школи в Печерському та Оболонському районах. Та по одній – у Подільському, Дарницькому і Святошинському районах.

«Збільшилась і кількість класів, що відправили на самоізоляцію через хворобу учнів. Сьогодні на дистанційному навчанні загалом 621 клас у 189-ти школах», – повідомив Віталій Кличко.

Усього хворих на коронавірус школярів у Києві – 605. Також хворіють 485 педагогів.

«У дитячих садочках теж спостерігається зростання захворюваності. Через виявлені випадки вірусу тимчасово закриті 92 групи у 79-ти садках. Два садочки зачинені на карантин. А два вже відновили свою роботу після карантину. Наповненість дітей у дитсадках столиці – понад 52 відсотки», – сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]