Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «До Асоціації міст України вступило 20 нових членів» (+відео)

04 лютого 2019 року, 11:46

До Асоціації міст України вступило 20 нових членів. Про це заявив голова АМУ, мер Києва Віталій Кличко на засіданні правління Асоціації, яке відбувається у Києві.

«Наша Асоціація збільшується. Сьогодні до неї вступають ще 20 нових членів, із яких 9 – це об’єднані територіальні громади, а три – міста. Також ще дві об’єднаних громади підтверджують своє членство в Асоціації», – зазначив Віталій Кличко.

Він зауважив, що сьогодні на засіданні правління Асоціації розглянуть питання проблем у сфері житлово-комунального господарства, бюджетного забезпечення громад. Зокрема: розподіл додаткової дотації, сплату податку на доходи фізичних осіб за фактичним місцезнаходженням підприємств, установ, організацій. Обговорять також рішення уряду про заборону розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на депозитах, питання фінансування закладів професійно-технічної освіти та інші проблеми місцевого самоврядування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]