Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко до Дня Києва показав відео, у якому співають столичні пам’ятники

29 травня 2020 року, 14:43

Мер Києва Віталій Кличко оприлюднив до Дня Києва відеоролик, у якому співають романс відомі столичні пам’ятники. Відео Віталій Кличко розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Друзі! Цими вихідними Київ відзначатиме свій день народження. Не буде традиційних масових святкувань. Усі заходи передбачені в онлайн форматі. Але кожен із нас може зізнатися в любові до свого міста, прогулятися улюбленими місцями. Опублікувати фото і відео Києва. На честь свята нашого улюбленого міста заспівали навіть столичні пам’ятники. «Старий київський романс» любові до Києва зазвучав голосами солістів капели Ревуцького, квартеру «Імпресіо» та Анни Зарецької. В аранжуванні керівника капели Ревуцького Олександра Круковського. Наша столиця – найгарніша і найдушевніша! Насолоджуйтеся Києвом, любіть його!» – написав Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]