Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Дорожники і комунальники столиці працюють у посиленому режимі

29 січня 2021 року, 12:11

Столичні дорожники і комунальники працюють у посиленому режимі. Протягом минулої ночі від снігу місто прибирала 361 одиниця спецтехніки «Київавтодору». Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.

«Сніг ітиме в Києві, за прогнозами синоптиків, іще кілька днів. Тому дорожники і комунальники столиці продовжують працювати в посиленому режимі. Протягом минулої ночі місто прибирала 361 одиниця спецтехніки «Київавтодору». У всіх районах працювали колони техніки та бригади з ручного прибирання. Продовжують розчищати сніг у столиці і протягом усього дня. Наше головне завдання – забезпечити нормальний трафік у місті та своєчасно чистити тротуари, зупинки громадського транспорту», – наголосив Віталій Кличко.

За його словами, столиці вистачає реагентів та сухих сумішей, аби обробляти дороги, мости і шляхопроводи. Тільки минулої доби використали: 1,8 тисячі тонн солі, майже півтори тисячі тонн суміші солі з піском, 232 тисячі літрів рідких хлоридів.

«Я також звертаюся до водіїв: не залишайте свої автівки на проїжджій частині доріг, у недозволених місцях. Це ускладнює і рух транспорту в місті, і роботу комунальної техніки. Будьте свідомими та відповідальними!» – закликав киян Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]