Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Головні суперники для мене – ті виклики, що стоять перед Києвом»

22 вересня 2019 року, 10:06

Мер Києва Віталій Кличко назвав своїх найсерйозніших суперників на посаді міського голови. Про це він заявив в ефірі програми «Особиста територія» на телеканалі Newsone.

Відповідаючи на запитання ведучої, хто, на його думку, є для нього складнішим суперником на майбутніх виборах: народний депутат, колишній генеральний директор телеканалу «1+1» Олександр Ткаченко чи керівник Офісу Президента Андрій Богдан, мер Києва підкреслив, що бореться не з тими чи іншими особами, а з викликами, що стоять перед Києвом.

«Найбільший виклик і найсерйозніший суперник для мене, – це занедбана інфраструктура, в яку не вкладали кошти десятками років. Це і досі недостатня кількість дитячих садків та шкіл. Це і труби, які рве з початком опалювального сезону. Дороги і розв’язки, що треба ремонтувати та будувати, щоб люди не стояли годинами в заторах. Ось це – виклики, ось це – суперники! – сказав Віталій Кличко. – І я працюю, щоб їх подолати. Бо це моє завдання, бо кияни доручили мені вирішити ці питання. Крок за кроком ми рухаємось: будуємо метро, добудовуємо Подільсько-Воскресенський міст, вкладаємо кошти у відновлення інфраструктури. Але ось так одразу вирішити всі питання, що не вирішували десятками років – неможливо. Це тільки в казках може таке відбуватися. Щодо ж до персоналій, про яких ви згадали, – я не борюся з людьми. Я борюся з викликами. І це найважливіший і найсерйозніший суперник для мене», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]