Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Головну ялинку країни, за традицією, встановлять на Софійській площі. За рахунок меценатів

27 листопада 2023 року, 12:29

Головну ялинку країни цього року, за традицією, встановлять на Софійській площі. Як і минулого року, місто грошей не витрачатиме. Новорічну красуню встановлять та прикрасять за рахунок меценатів та з дотриманням режиму обмеження використання електроенергії. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Головну ялинку країни цього року, за традицією, встановимо на Софійській площі. Таке рішення ухвалила сьогодні Рада оборони столиці. Місто грошей не витрачатиме. Як і минулого року, ялинку встановлять та прикрасять за рахунок меценатів. Та з дотриманням режиму обмеження використання електроенергії. Відповідальність за встановлення і обслуговування головної новорічної ялинки, все ресурсне та фінансове забезпечення, пов’язане з цим, бере на себе ТОВ «ГЛОБАЛ-ДЕКОР». Масових заходів, ярмарків та розваг на Софійській площі не передбачено. Якщо райдержадміністрації міста плануватимуть якісь святкові заходи в районах, то винятково з дотриманням правил безпеки, в місцях, де є укриття. І теж не коштом бюджету Києва. Оскільки цього року відзначаємо Різдво за новоюліанським календарем, ялинку розпочнуть встановлювати раніше, до 6 грудня. І приберуть, відповідно, теж раніше – до 10 січня», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]