Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко і мер Брюсселя започаткували «Алею друзів Києва» на Володимирській гірці. І висадили перші дерева

05 травня 2023 року, 15:23

Мер Києва Віталій Кличко разом із мером Брюсселя Філіпом Клозом започаткували «Алею друзів Києва» на Володимирській гірці. І висадили два перших дерева – як символ дружби та Перемоги України й демократичного світу над варварською росією.

«Разом з мером Брюсселя Філіпом Клозом, який на моє запрошення приїхав до української столиці, започаткували «Алею друзів Києва» на Володимирській гірці. І висадили сьогодні два перших дерева – платани іспанські. Брюссель вважається столицею Європейського Союзу, частиною якого прагне стати Україна. І дуже символічно, що першим до висадки дерев на новій алеї доєднався саме мер Брюсселя. Ці дерева – символ нашої дружби та Перемоги України й демократичного світу над варварською росією!» – зазначив Віталій Кличко.

Він подякував місцевій владі Брюсселя та уряду Бельгії за солідарність з українським народом. За те, що не припиняють надавати Україні політичну підтримку, а також економічну та гуманітарну допомогу.

Нагадаємо, під час візиту до Києва мер Брюсселя Філіп Клоз, державний секретар Брюссельського столичного регіону Паскаль Смет та делегація Брюсселя відвідали постраждалі від російських варварів передмістя столиці, побували в одній із київських комунальних лікарень та реабілітаційному центрі. Також Віталій Кличко разом з мером Брюсселя Філіпом Клозом поспілкувалися онлайн із Києва з мерами 15 європейських міст-підписантів спільної «Декларації про взаєморозуміння в підтримці реконструкції та сталого розвитку української столиці». Під час онлайн-зустрічі з підписантами цього документу обговорили проекти, для реалізації яких Києву необхідна міжнародна підтримка.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]