Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Кількість киян, що захворіли на коронавірус, за минулу добу збільшилася на 48 людей. Один випадок – летальний»

11 квітня 2020 року, 10:31

Кількість киян, що захворіли на коронавірус, за минулу добу збільшилася на 48 людей. Один випадок – летальний. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Динаміка розповсюдження вірусу в столиці – тривожна. Кількість киян, що захворіли на коронавірус, за минулу добу збільшилася на 48 людей. Один випадок – на жаль, летальний. Загалом у Києві вже 396 підтверджених випадків захворювання на COVID-19», – підкреслив Віталій Кличко.

Серед тих, хто захворіли:

  • 20 жінок віком від 21 до 82 років. Три дівчинки – 3, 11 та 15 років. 
  • 24 чоловіка - від 20 до 82 років. І 12 річний хлопчик.

Серед киян, що захворіли за минулу добу – 5 медиків.

До лікарень столиці госпіталізували 24 пацієнти. Інші – лікуються вдома, на самоізоляції, під контролем медиків.

«Я ще раз звертаюся до всіх: не применшуйте загрозу, не нехтуйте правилами! І нагадаю: цими вихідними, для контролю за дотриманням обмежень, правоохоронці нестимуть посилену службу. – Збільшать кількість нарядів поліції для патрулювання у парках і скверах, у публічних місцях Києва. Тому, не йдіть туди, де вас можуть оштрафувати! Залишайтеся вдома! Не наражайте на небезпеку себе і своїх близьких», – закликав мешканців столиці Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]