Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київ допоможе постраждалим містам, де склалася критична ситуація після підриву дамби Каховської ГЕС

06 червня 2023 року, 14:28

Київ, чим може, допоможе постраждалим містам, де склалася критична ситуація після підриву російськими окупантами дамби Каховської ГЕС і спуском води з Каховського водосховища. Про це мер столиці та голова Асоціації міст України Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Говорив із секретарем Херсонської міськради Галиною Луговою. Домовилися, що столиця прийме і забезпечить оздоровлення в дитячих таборах 100 дітей із Херсону. Вже почали займатися організацією цього. Також Київ запропонував допомогу через Асоціацію міст і отримав найнагальніші потреби від Херсонського регіонального відділення АМУ.  І зараз ми визначаємо, які засоби із необхідних зможемо оперативно надати – а саме мотопомпи та плавзасоби. А також відправимо продукти харчування та питну воду», – написав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]