Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Ситуація з підривом дамби Каховської ГЕС не позначиться на водопостачанні Києва

06 червня 2023 року, 14:52

Ситуація з підривом дамби Каховської ГЕС і спуском води з Каховського водосховища не позначиться на водопостачанні Києва. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив в інтерв’ю телеканалу «Київ».

«Зранку зустрічався з фахівцями «Київводоканалу». Вони запевнили, що катастрофа, яку цієї ночі спричинили російські окупанти, підірвавши дамбу Каховської ГЕС, не несе ризиків та загрози киянам. У столиці ситуація з водопостачанням залишається стабільною, фахівці «Київводоканалу» працюють цілодобово. Всі гідротехнічні споруди працюють у штатному режимі й перебоїв у роботі обладнання немає. Водопостачання Києва відбувається в повному обсязі і безперебійно. Якщо, не дай Бог, виникнуть якісь загрози, ми оперативно будемо інформувати містян», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]