Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київ і Рига підписали Меморандум про співпрацю у сфері інформаційних технологій та цивільного захисту

07 лютого 2024 року, 15:16

Мер Києва Віталій Кличко у столичній мерії підписав із мером Риги Вілнiсом Кiрсiсом Меморандум про співпрацю у сфері інформаційно-комунікаційних технологій і цифровізації, а також цивільного захисту. Та подякував мерії і громаді столиці Латвії за підтримку та допомогу. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Зустрівся у столичній мерії з мером Риги Вілнiсом Кiрсiсом та делегацією столиці Латвії. Підписали Меморандум про співпрацю у сфері інформаційно-комунікаційних технологій і цифровізації. А також цивільного захисту. Наші столиці домовилися про подальший обмін досвідом у сфері цифрової трансформації, громадської безпеки та муніципального управління. Подякував мерії та громаді Риги і владі Латвії за підтримку і допомогу Києву та Україні під час широкомасштабної війни, яку розв’язала росія. Зокрема, від початку повномасштабної війни Рига передала Києву 21 пасажирський автобус. Цей транспорт сьогодні працює на столичних маршрутах. А також ми вдячні за надану гуманітарну допомогу. Латвія однією з перших європейських країн почала приймати українців, які рятувалися від війни», – написав Віталій Кличко.

Мер столиці підкреслив, що ця допомога дуже важлива. І важливо, що міжнародні партнери відвідують Київ.

«Бо ми пишаємося своїм містом, хочемо про нього розповідати, показувати його та ділитися своїм досвідом», – сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]