Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Київ із радістю чекає на кожного гостя на великому святі футболу»

25 травня 2018 року, 21:13

Столиця України з радістю чекає на кожного гостя на великому святі футболу – фіналі Ліги чемпіонів УЄФА, що відбудеться увечері 26 травня на стадіоні «Олімпійський». Про це мер Києва Віталій Кличко заявив на урочистому прийомі з нагоди проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА у Києві.

«Я радий сьогодні вітати всіх! Ми напередодні хвилюючого дня – кульмінації і розв’язки великої спортивної події, – зауважив Віталій Кличко. – Скажу чесно: як мер Києва, я щасливий, що моє місто у 2018 році стало європейською футбольною столицею». Мер нагадав, що Київ вперше приймає таку велику подію в світі спорту, як фінал Ліги чемпіонів УЄФА.

«Для нас це дуже важливо. Адже спорт не має кордонів і, справді, здатен змінювати світ. Я переконаний у цьому, як професійний спортсмен і як мер української столиці, який робить її спортивним містом», – наголосив він.

Віталій Кличко зауважив, що в рамках підготовки до фіналу футбольного турніру столична влада привела до ладу всі необхідні локації. Було прикрашено місто, опрацьовано разом із УЄФА всі організаційні моменти. Та облаштовано на центральній вулиці – Хрещатику – містечко «Фестиваль чемпіонів».

«Сподіваюся, воно сподобається всім фанам і гостям. І хочу також подякувати УЄФА, нашим друзям, за те що погодили публічний перегляд фінального матчу. І завтра на Контрактовій площі близько 15 тисяч вболівальників зможуть подивитися на великому екрані пряму трансляцію матчу. Зможуть відчути атмосферу великого футбольного свята!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]