Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київ отримав десятки вітань із Днем народження від Послів іноземних держав та мерів міст з усього світу

28 травня 2021 року, 19:07

Київ отримав десятки вітань із 1539-річчям, яке столиця святкує цими вихідними, від Послів іноземних держав та мерів міст з усього світу. Про це мер української столиці Віталій Кличко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook та оприлюднив ролик з відеопривітаннями.

«Друзі! До 1539-річчя Києва наше місто та кияни отримують вітання з усіх куточків світу. Хочу поділитись з вами теплими словами Посла ЄС, Голови Представництва ЄС в Україні Матті Маасікаса, мера Варшави Рафала Тшасковські, Посла ФРН в Україні Анки Фельдгузен та інших друзів Києва й України», – зазначив у дописі до відео Віталій Кличко.

Як мер української столиці та киянин Віталій Кличко подякував усім іноземним друзям та партнерам за їх підтримку та любов до Києва.

«Шановні кияни, та гості столиці України! В останню неділю травня ми святкуємо День Києва. Цьогоріч, Києву виповнилося 1539 років. З гордістю можу промовити: Як тебе не любити, Києве мій? Вітаю з Днем Києва!» – йдеться у відеовітанні Києву від голови Представництва ЄС в Україні Матті Маасікаса.

«Із Днем міста, Києве! Я вже 10 років свого життя мешкаю в цьому прекрасному місті. І я бачу, як Київ стає європейською, сучасною столицею. З прекрасними людьми, перш за все! І я вам усім бажаю гарного Дня Києва!» – привітала киян Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анка Фельдгузен.

Також у ролику можна побачити вітання від Послів В’єтнаму, Королівства Нідерландів, Словенії, Грузії, Литовської Республіки, Норвегії, Аргентини, Польщі, Казахстану, Індонезії, Мексики, Франції, Ізраїлю, Індії, Туреччини, Швейцарії, Австралії, Азербайджану, Словаччини, Кіпру, Єгипту, Вірменії, Молдови, Узбекистану, Естонії, Данії. А також мерів Познані, Таллінна, Единбургу, Вільнюса, Торонто, Флоренції, Любляни, Софії, Кишинева, Бішкеку, Кіото, Афін, Братислави, Кракова та Тирани.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]