Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київ отримав від німецьких партнерів іще чотири сучасних міських автобуси (+фото)

13 квітня 2023 року, 13:11

Київ отримав від німецьких друзів іще чотири міських автобуси Mercedes. Найближчим часом вони вийдуть на столичні маршрути. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Ці автобуси – сучасні, з низькою підлогою, з системами відеоспостереження та Wi-Fi у салоні – нам передали транспортні підприємства Гамбурга та Галлє. Три із них – це ті, про які я домовився під час свого нещодавнього візиту до Гамбурга. Ще один автобус прибув із німецького міста Галлє. Найближчим часом – після відповідної реєстрації, цей пасажирський транспорт вийде на маршрути столиці», – сказав Віталій Кличко.

Він подякував німецьким партнерам за цю необхідну для столиці допомогу. Та зауважив, що Київ і надалі потребує збільшення рухомого складу міського транспорту та спецтранспорту для комунальних служб.

Нагадаємо, загалом від початку повномасштабної війни Київ залучив та отримав від європейських партнерів в якості допомоги: 40 сучасних карет швидкої допомоги, 40 пожежних автомобілів (2 авто в грудні відправили в Харків, який зазнає постійних обстрілів). А також столиця отримала вже 76 міських автобусів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]