Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київ підписав угоду про співробітництво із Вроцлавом

15 березня 2023 року, 13:32

Київ підписав угоду про співробітництво з польським містом Вроцлавом. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі. 

«Київ підписав угоду про співробітництво з польським містом Вроцлавом. Сьогодні, під час онлайн спілкування, я подякував меру Вроцлава Яцеку Сутрику за допомогу влади та громади його міста українській столиці. За підтримку Києва, гуманітарну допомогу та економічну. Ми продовжимо співпрацю наших міст – економічну, культурну, а також – у майбутньому відновленні інфраструктури Києва та України», – зазначив Віталій Кличко. 

Так, за словами мера Києва, Вроцлав, від початку широкомасштабного вторгнення росії, прийняв 150 тисяч українських біженців. Зокрема, 80 тисяч дітей. Також діти з України їздили влітку на оздоровлення до Вроцлава.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]