Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Київ поки не відкриває ресторани та басейни»

05 червня 2020 року, 12:18

Київ поки не відкриватиме ресторани і кафе та басейни. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Уряд, як ви знаєте, дозволив більшості міст, де показники в межах визначених, перейти до наступного етапу послаблень. Зокрема, відкрити з 5 червня ресторани і кафе та басейни. У Києві на сьогодні один із трьох показників – щодо кількості хворих на сто тисяч населення – перевищує норму. І сьогодні становить 14,9. Тому ми не можемо ризикувати здоров’ям людей і запроваджувати ще більші послаблення. Я розумію бізнес, розумію, що йому треба працювати. Але ми ж не хочемо знову повернутися до карантину?» – підкреслив Віталій Кличко.

За словами мера, рішення щодо роботи у столиці ресторанів та басейнів місто ухвалюватиме окремо.

«Рішення щодо роботи в столиці ресторанів і басейнів місто ухвалить окремо. - Виходячи із ситуації із захворюваністю в найближчі дні. Тобто, комісія із надзвичайних ситуацій міста розгляне це питання після вихідних, наступного тижня», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]